Registrácia
Nákupný košík

2 položky
Zobraziť košík

Ochrana osobných údajov

Pri prevádzkovaní internetového obchodu dbáme na Vaše súkromie a chránime ho. Snažíme sa Vám poskytovať čo najlepšie služby a pri spracúvaní dodržiavame predpisy o ochrane osobných údajov v súlade s ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“).

Kto sme a ako nás môžete kontaktovať:

Sme výhradný importér a distribútor zahraničnej tlače na Slovensku a prevádzkujeme aj internetový obchod, kde si môžete vybrať zo širokého portfólia dovážaných printových ale aj online titulov.

INTERPRESS SLOVAKIA, spol. s r.o.

Blagoevova 9, 851 04, Bratislava

IČO: 17326231

IČ DPH: SK2020300689

zapísana v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 1154/B

e-mail: interpress@intepress.sk
Telefón: 02 49 400 223

Ako a prečo pracujeme s osobnými údajmi:

Ak ste sa rozhodli u nás nakúpiť, potrebujeme spracovať vaše údaje pre vybavenie vašej objednávky. Povinné údaje sú teda len tie, ktoré zbierame za účelom uzavretia a plnenia kúpnej zmluvy a z nej vyplývajúcich záväzkov:

  • Meno
  • Priezvisko
  • Ulica, číslo
  • Mesto
  • Krajina
  • PSČ
  • E-mail
  • Telefón

Vyššie uvedené údaje spracujeme za účelom vybavenia objednávky, vystavenia zálohových či riadnych faktúr, doručovania objednaného tovaru/predplatného, či vybavenie prípadnej reklamácie.

Na internetovej stránke máte aj možnosť registrácie, ktorá vám môže urýchliť vaše nákupy, no jediným povinným údajom registrácie je e-mailová adresa. Pokiaľ sa však slobodne rozhodnete môžete zadať aj ďalšie údaje o vás.

Taktiež sa môžete prihlásiť k odberu noviniek a akcií našej spoločnosti, vyjadrením súhlasu so spracovaním svojich osobných údajov na marketingové účely pre ktoré je povinný údaj len vaša e-mailová adresa. Odber komerčných e-mailov môžete kedykoľvek zrušiť v päte každého prijatého e-mailu cez možnosť „odhlásiť“.

V prípade elektronických platieb cez internet (či už internetbanking alebo platba kartou), sú platby realizované priamo na internetových stránkach banky a my nemáme prístup k citlivým údajom ohľadom Vašich prihlasovacích údajov k bankingu, zostatkov účtov, čísel kreditných kariet a podobne. Od banky dostaneme len správu o úspešnosti/neúspešnosti vykonania bankového prevodu.

Vaše osobné údaje spracovávame len v nevyhnutnom rozsahu pre daný účel spracovania. Naša spoločnosť spracováva len vami zadané správne a úplné osobné údaje osôb starších ako 16 rokov. Osoby poskytujúce osobné údaje čestne prehlasujú, že sú staršie ako 16 rokov a oprávnené svoje osobné údaje poskytnúť.

Ako dlho údaje uchovávame

Vaše osobné údaje spracúvame len na nevyhnutnú dobu trvania účelu spracovania, ktorá sa môže líšiť podľa typu a charakteru uzatvorenej zmluvy.

Osobné údaje našich partnerov spracovávame počas trvania zmluvného vzťahu a po dobu vyžadovanú právnymi predpismi.

Ak ste nám udelili súhlas k zasielaniu komerčných e-mailov, vaše osobné údaje spracovávame až do odvolania vášho súhlasu.

Komu sprístupňujeme vaše údaje

Osobné údaje sprístupňujeme tretím stranám pre účely plnenia zmluvy a objednávky. Pre naplnenie zmluvy a vybavenie objednávky momentálne spolupracujeme s nasledujúcimi spoločnosťami:

  • Slovenská pošta, a.s., so sídlom Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36631124,
  • IN TIME, s.r.o., Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO:31342621
  • Konkrétny vydavateľ od ktorého si objednávate digitálne alebo iné priame služby, pre viac informácií sa môžete vždy na nás obrátiť

Aké máte práva?

Nakoľko spracúvame vaše osobné údaje, plynú z toho práva pre vás. V tejto sekcii sme sa Vám opísali proces spracovania osobných údajov v našej spoločnosti, no informujeme vás aj o vašich možnostiach a právach spojených so spracovaním osobných údajov:

  • právo na informáciu o tom, aké údaje o vás spracúvame
  • právo na opravu, obmedzenie spracúvania, vymazanie alebo prenos vašich osobných údajov
  • právo namietať spracúvanie osobných údajov v rozsahu v akom sú spracúvané na základe oprávneného záujmu
  • právo kedykoľvek odvolať Vami udelený súhlas
  • právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov SR

Akciové tituly

Facebook Twitter Google

Novinky na Váš e-mail

Prajete si dostávať pravidelné informácie o novinkách priamo na Vašu emailovú adresu?

Darčeková poukážka

Potešte vašich blízkych
darčekovou poukážkou